FAQ

  1. Hvordan utføres vippe extension?

Behandlingen begynner med å rengjøre dine vipper med spesielle midler for å fjerne fettlag som dekker vippen, dette for å sikre bedre herding av den nye påsatte vippen.

De nederste vippene dekkes med en spesiell gel pute for å forebygge at nedre og øvre vipper skal limes sammen.

Under behandlingen legges én 2HD Lashes® vippe en og en på dine egne vippe til ønsket resultat blir oppnådd.

2. Trenger du påfyll? Når?

Ja, om du ønsker et langsiktig resultat av vippeforlengelsen er det nødvendig med påfyll.

I likhet med kroppens hår vokser vipper forskjellig, i syklus. Når vippene vokser, oppstår det nye vipper og gamle vipper faller bort. Syklusen endrer seg i løpet av 45 - 90 dager.

Hvor lang tid det bør gå mellom hver påfyll er individuelt fordi det avhenger av de originale øyevippenes vekst syklus, struktur, tykkelse og de valgte vippe extensions tykkelse og lengde. Behov for påfyll avhenger også av ytre faktorer. Oftest utføres korreksjon hver 3. – 4. uke.

3 Hvordan utføres påfyll av påsatte vipper?

Under påfyll av påsatte vipper fjerner man utvokste falske vipper med spesiell 2HD Lashes® limløser, disse skiftes ut med nye falske øyevipper. Vipper som tidligere har fått rom til å vokse blir påsatt nye vipper.

4. Hvordan er det å leve med vippe extention?

2HD Lashes® lim er vannavstøtende. Etter 12 – 24 timer etter utført vippe extention kan livet ditt gå tilbake til det normale: du kan bade, drive sport, gå til sauna eller solarium med dine nye vipper uten å være redd for at maskaraen vil renne! Det krever minimalt med vedlikehold (se 5. spørsmål). For best mulig resultat anbefaler vi å ikke fukte øyne i løpet av de første 24 timer etter vippeforlengelsen.

5. Vedlikehold av dine påsatte vipper

Ikke fukt vippene i løpet av 24 timer etter prosedyren.

Unngå at vippene kommer i kontakt med oljebaserte produkter.

Hvis du bruker maskara skal den ikke inneholde olje eller glyserin.

Bruk kun vannbasert sminkefjerner

• Ikke napp vipper!

Unngå direkte vannstrøm inn i øyne (f.eks. dusj).

Ikke bruk vippe tang (du kan velge forhånds krøllede vipper i salongen før påsetting).

6. Kan jeg lime 2HD Lashes® vippene selv?

Nei. Bare sertifiserte vippeteknikkere kan gjennomføre 2HD Lashes® vippe extention trygt og effektivt. Vippe extention av dårlig kvalitet kan se falskt og unaturlig ut, samtid kan det skade dine naturlige vipper.

7. Er det mulig for brukere av kontaktlinser å få påsatt vippe extention?

Ja. Men før vippetimen anbefales det å ta ut linsene.

8. Er det gunstig å påføre maskara på vippe extentions?

En av de største fordelene med Lashes® 2HD er den fortryllende effekten den har på dine vipper, slik at maskara egentlig er unødvendig. Man kan alikevell bruke maskara ved behov, det et er dog meget viktig at maskaraen ikke skal inneholde noen olje eller glyserin. Den kan på ingen måte være vanntett, derfor anbefales kun vannbasert maskara.

9. Kan man utføre vippe extention hvis dine naturlige vipper er veldig lyse?

Ja, man kan farge vippene før vippepåsetting, men det er ikke nødvendig.

10. Hva er 2HD Lashes® vippene laget av?

2HD Lashes® vipper er laget av syntetisk stoff som utmerker seg med sin letthet og fleksibilitet slik at vippene ikke vikler. I sin struktur og egenskap er 2HD Lashes® vippene identiske med menneskehår.

11. Kan 2HD Lashes® skade naturlige vipper?

Nei, ikke i det hele tatt! 2HD Lashes® lim er designet spesielt for menneskehår. Limet tørker umiddelbart og er meget skånsomt.